ALKMAAR - Het Zomer op het Plein-weekend van 6 en 7 juli staat geheel in het teken van straattheater. Op zaterdagavond 6 juli en zondagmiddag 7 juli brengt de Spaanse theatergroep PakiPaya het straattheaterspektakel ‘Shake, Shake, Shake’ voor de hele familie. Hun specialiteit: luchtacrobatie, de Chinese paal en heel veel humor. De voorstelling op het Canadaplein is gratis toegankelijk.

Acrobatische toeren
Latin lover Tony Fumé, verstokte roker en playboy zonder weerga, gaat in ‘Shake, Shake, Shake’ op zoek naar zijn ideale partner. Zal de giechelende Rita Glamour, naïef, gepassioneerd en een onverzadigbare kauwgom-eetster, op zijn avances ingaan? Het exotische koppel PakiPaya staat bekend om hun halsbrekende acrobatische toeren en sexy dansen. Laat je charmeren en verrassen door dit enthousiaste stel!

Over Cia. PakiPaya
Cia. PakiPaya bestaat uit Adria Masquarell en Noemi Diaz. Het duo werkt sinds 2008 samen en hun werk wordt gekenmerkt door humor, uitdaging en interactie met het publiek.

Meer informatie
Zomer op het Plein vindt plaats van 29 juni t/m 11 augustus. Kijk voor het volledige programma van Zomer op het Plein op www.zomerophetplein.nl of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.