ALKMAAR - Hang Youth, sor en The Partysquad: zomaar een paar namen die komende zomer exclusieve shows verzorgen op het dakterras van Podium Victorie. Met de skyline van Alkmaar op de achtergrond kunnen bezoekers de komende maanden genieten van concerten en dance evenementen op deze unieke locatie. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.


Compleet programma
Op vrijdag 16 juni opent Hang Youth het dakterras met hun furieuze poppunk. Aangevoerd door zanger, schrijver en theatermaker Abel van Gijlswijk benoemt de band in ultrakorte punksongs wat er zoal mis is in dit land. De reeks op het dakterras wordt op 8 september afgesloten met een Rooftop Edition van hiphop festival WATISNOW, met niemand minder dan sor, ADF Samski en Brokezart op het podium.

Zomerse feesten
Ook zangeres Bente staat in het rijtje: met het uitbrengen van het ultiem dansbare ‘Zolang Dit Liedje Duurt’ belooft haar optreden op 17 juni naast een mooie show ook één groot feest te worden. Het feestgehalte is sowieso flink vertegenwoordigd op het zomerprogramma. Zo trekt het altijd gezellige PIÑA op 7 juli weer de beste latin hits en meer caliente klanken uit de kast en klinkt de dag erop de urban sound van Barcode door de speakers.

Evenementen als de Vunzige Deuntjes Rooftop Special en de show van The Partysquad zijn mede door de unieke locatie al strak uitverkocht, maar voor andere events zijn nog kaarten verkrijgbaar. Meer informatie over het volledige programma en tickets zijn te vinden via www.podiumvictorie.nl.