ALKMAAR - TAQA Theater De Vest viert in het weekend van 15 en 16 juni opnieuw Zomer in De Mare met mooi straattheater. Het theater slaat haar tenten weer op in De Rekerhout voor een avontuurlijke zaterdagavondvoorstelling en een zondagmiddag met veel bijzondere acts voor de hele familie.


Magie op de zaterdagavond, voor 12 jaar en ouder
Het Belgische gezelschap Rode Boom verraste vorige zomer het publiek met een spannende mentalisme voorstelling. Zaterdagavond 15 juni keren zij terug voor een nieuw AvondTuur. In ‘Ongekende Evidenties’ proberen ze dit keer het toeval uit te dagen. Laat je meeslepen in een cross-over van theater, muziek en mentalisme, waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. Wie wil kan eerst vanaf 18.30 uur gezellig soep eten van VERS eten & drinken. Als toetje wordt om 19.30 uur deze gratis voorstelling voor 12+ geserveerd!

Straattheater voor klein en groot
Op zondag 16 juni is het festivalterrein gevuld met (inter)nationale straat- en circustheateracts. Een aantrekkelijk programma vol doe- en beleef activiteiten en avontuurlijke voorstellingen. Samen spelen, picknicken in het park met eigen broodjes of lekkers van VERS eten & drinken en korte straat- en circustheateracts beleven.
Het wordt een middag vol bijzondere acts: klassieke magie met een twist door L’Abile Teatro, acrobatiek van de Tea Time Company en Amer i Africa, een bezoek van Sesamstraats vingerpoppetje Lejo, samen tekenen met Het Kleurfeest, bijzondere belevenissen met Headspace en de maffe kapsels van Skriewers Quoi?Fuur.

Meer informatie
Zomer in De Mare vindt plaats van 1 t/m 23 juni (op zaterdagavond en zondagmiddag) en Zomer op het Plein van 29 juni t/m 11 augustus. De toegang is gratis. Kijk op www.zomerophetplein.nl voor meer informatie of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.