ALKMAAR - Op vrijdag 19 februari krijg je de kans om live een liedje te zingen op het grote podium van Podium Victorie, tijdens onze Karaoke Take-Away. Naast het afhalen van een liedje is er, ook voor mensen die niet komen zingen, de mogelijkheid om een Vegan Kapsalon af te komen halen, speciaal bereid door lokaal restaurant SOEPP in de keuken van Victorie.

Voor de mensen thuis is dit tussen 18:00 en 20:00 een fantastische dinnershow via het Twitch kanaal van Victorie. Op de buis ziet het publiek vrienden, bekenden, familieleden, totaal onbekenden of aartsrivalen zwoegen voor de camera, terwijl ze met het bord op schoot genieten van diens zangkunsten. De show wordt gehost door de daarvoor speciaal opgeleide Karaoke Ruud, die onze zangtalenten van alle stress en zenuwen zal ontdoen en het feest bij jullie thuis gaande zal houden.

Restaurant SOEPP serveert speciaal voor deze gelegenheid vanuit het luik in Victorie een overheerlijke Vegan-Kapsalon voor € 9,50. Die dient wel vooraf besteld te worden via de website van SEOPP of Victorie. Afhalen kan tussen 16:30 en 18:30 bij Victorie. Er zijn nog maar een paar plekjes te vergeven in de Karaoke Take-Away, dus als je wilt komen zingen meld je dan snel aan via info@podiumvictorie.nl. Laat ons weten welk liedje je wilt komen zingen en met wie (max 2 personen). Dit is natuurlijk once in a lifetime!

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl