SCHERMERHORN - Zaterdag 7 juli komt er op de speelweide bij de Oosterweidestraat in Schermerhorn een zeskamp voor alle jeugd in en rond Schermerhorn. En dit alles om de kermis sportief in te luiden met leuke spellen en een stormbaan.

Het kermiscomité (Ruud Molenaar, Angelique van Etten, Damian Vendel, Glenn Timmer, Jolien Klaver, Joost Berkhout, Kees van Etten, Lieke Ruigrok, Niels Silver en Loes van der Burg) heeft de koppen bijeen gestoken met ondersteuning van het jongerenwerk van Link om de jaarlijkse kermis te laten starten met een zeskamp voor de jeugd. Angelique van Land’s Welvaren verzorgt die dag drinken en wat lekkers. Ook is er een parcours die je met “dronkenmansbrillen” kan doorlopen, want heb jij altijd al willen weten welk effect (te veel) drank heeft op je motoriek..?..

Vanaf 12 uur gaan we van start met een heleboel gezelligheid en sportiviteit. Dus ben je tussen de 4 en 16 jaar, dan zien we je zaterdag 7 juli. Voor vragen kan je contact opnemen met het jongerenwerk van Link: naomi@linkprojecten.nl of 06-33350312.