ALKMAAR - In één van Alkmaars meest sfeervolle plekjes organiseert SBS Jazz op zaterdag 2 juni aanstaande weer een live jazzconcert in de serie “Jazz op 3!” In een sfeervolle ambiance kunt u tweewekelijks genieten van live jazz in de typische informele, warme, gezellige sfeer van Stadskantine Alkmaar.

Deze keer presenteert men “The Fabulous Funk Fidelity”. De vier vrienden van de FFF vinden feilloos hun weg op feestjes. De funk is wat hen bindt. Maar anders dan bij Maceo Parker, is het percentage jazz bij de FFF beduidend hoger. Tot wel 74%!

Ze spelen overwegend repertoire van saxofonist Erik van der Weijden, maar er zal ook ruimte zijn voor collective adhoc immediate composing.De aanvullingen van slag-, en sologitarist Florian Hierdeis maken de muziek speels en licht. Basgitarist Laurens Tol zal de onderkant voor z'n rekening nemen en drummer Dirk Jan de Koning verzorgt het motorische gedeelte. Wie weet met wat spontane zangtoevoegingen.

Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon wat drinken en een praatje met iemand maken. Dit alles in de geheel eigen sfeer van Stadskantine Alkmaar. Kom en geniet mee!

Datum: zaterdag 2 juni 2018
Aanvang concert: 16.00 uur
Stadskantine Alkmaar
Noorderkade 1027 (Ringers gebouw) Alkmaar
Entree: vrij