ALKMAAR - Om de feestmaand december nóg leuker te maken organiseert Noorder Arcade op zaterdag 15 december van 13:00 tot 17:00 uur het gezellige Winterfeest. Maak kans op mooie prijzen en laat de kids lekker springen op het springkussen!

Tijdens het Winterfeest worden er de hele middag leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo staat er een springkussen waarop de kids zich kunnen uitleven én kunnen ze mee helpen om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden in het spannende spel Starlink: Battle for Atlas.

Terwijl de kids zich vermaken kunnen de volwassenen hun geluk beproeven aan het Rad van Fortuin, waaraan een draai gegeven kan worden als je in het bezit bent van een kassabon vanaf €10,-. Daarnaast is er elk uur kans op één van de hoofdprijzen en zorgt gezellige livemuziek voor een gemoedelijke sfeer.

Heb je zin om in winterse sferen te genieten van een heerlijk dagje winkelen? Kom dan op 15 december van 13:00 tot 17:00 naar het Winterfeest in Noorder Arcade!