ALKMAAR - LAKSHMI is o.a. bekend van optredens bij DWDD, de Slimste Mens, SBS6 Shownieuws en RTL Boulevard. Diverse bekende Nederlanders hebben de première in de Kleine Komedie in Amsterdam bijgewoond en zijn lovend over haar en haar show.

Adem staat voor leven, vandaar de titel. Bijna al haar nummers hebben ook een verwijzing naar ademen, naar leven. ‘Adem zit in je lijf, het wordt bijna een emotie. Adem kan verstikkend zijn, je adem kan stokken, je kunt te snel ademen, iets kan je de adem benemen.’

Als ze aan het zingen is, is ze in de trance-modus. Dan zit ze helemaal in de muziek en probeert je te lokken: ga met mij mee, adem met mij mee. “Dat bedoel ik met samen die bubbel ingaan. Ik wil dat mensen na de voorstelling niet alleen hebben genoten van mijn nummers, maar ook het gevoel hebben dat ze me beter hebben leren kennen."

In haar voorstelling ADEM vertelt LAKSHMI over wie zij is, hoe ze tegen de wereld aankijkt en wat haar dromen zijn. Haar reis van een verlegen meisje naar de vrouw en zangeres die ze nu is. De titel van haar show heeft voor haar een betekenis, adem staat namelijk voor leven. “Adem zit in je lijf, het wordt bijna een emotie.” Voor haar is muziek niet alleen een uitlaatklep, maar ook een manier voor haar publiek om erachter te komen wie zij nu eigenlijk is, ‘Ik ben ervan overtuigd dat als Lakshmi in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem.’ (Presentator Eric Corton)

Website:

www.lakshmimusic.com
Facebook:

LAKSHMIMUSICNL
Instagram:

@LAKSHMIMUSIC
Twitter:

@LAKSHMIMUSIC

Youtube:

https://youtu.be/rjO1ZtkNoEM

https://youtu.be/sMKo8gHmtKE

Info:

Casper@Twistagency.com

Info@lakshmimusic.com