ALKMAAR - Yori Swart haar markante gitaarstijl waarbij ze blues, folk en pop mengt in een bijzondere finger-picking stijl is opmerkelijk en virtuoos te noemen. Singer-songwriter Yori Swart won in 2011 de grote prijs van Nederland, de Amsterdamse popprijs en de Sena Performers Pop NL Award.

In 2012 maakte ze grote indruk op Noorderslag en volgde het debuutalbum. Hiermee werd ze Serious Talent en Album van de Week, trok ze veel pers aan en volgden vele optredens op de Nederlandse radio en televisie. Haar nieuwe album September verscheen 29 september 2017 en bevat volwaardige popsongs van een uitzonderlijk hoog niveau waarbij Yori ook alle gitaarpartijen voor haar rekening neemt. Het gaat over oogsten en nieuwe mogelijkheden en zo doet ze hedenavondVictorie aan!

Support: Luka
Luka (Lisa Lukaszczyk) is een Rotterdamse singer-songwriter die eigenzinnige indie-pop maakt geïnspireerd door Bon Iver, Feist en Sylvan Esso. In 2014 kwam haar debuut EP Change of Season uit en zo stond ze in Paradiso Tolhuistuin, Noorderzon en Where The Wild Things Are. In februari komt haar tweede EP Welcome, Generation Everything uit.''Met meerdere multi-instrumentalisten in de band en muzikanten die elk detail aanpakken en uitwerken is Luka een belofte voor de toekomst van alternatieve muziek.'' - 8Weekly

Tickets zijn hier te verkrijgen of aan de deur.