HEILOO - Mandy is graag in het bos. Heerlijk die frisse lucht, de vogels horen fluiten en alles staat in bloei. Mandy neemt jullie dan ook graag weer eens mee op avontuur in het bos. Alle verhalen zullen ter plekke ontstaan aan de hand van jullie suggesties.


Op de plek die je na aanmelding krijgt zullen we verzamelen en vanuit daar gaan we het bos in. Het eerste deel zal een wandeling zijn en op verschillende plekken hoor je verhalen. We eindigen op een fijne plek waar Mandy een theater zal creëren en daar zal zij ook nog verhalen vertellen. Het is handig als jullie een kleed meenemen om op te zitten. Op die plek worden kinderen uitgenodigd om mee te spelen in de verhalen en kijken mag natuurlijk ook.

Mandy kijkt naar de groep die zij voor zich heeft en is een kei in inspelen in het moment. De jongste die mee geweest is op avontuur is 2 jaar en het oudste kind is 11 jaar.

Gaan jullie mee op dit eigenwijze avontuur?

Wanneer: zondag 29 juli
Waar: Bos van Heiloo
Tijd: 15.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: 6 euro p.p.

Graag vooraf even aanmelden via de link op de website: www.eigenwijze072.nl of stuur een mailtje naar info@eigenwijze072.nl Na aanmelding krijg je de exacte locatie.