ALKMAAR - Dit is het moment om een stap in je transformatieproces te zetten. Door de kracht van kruiden en energie/emotie kaarten te ontdekken en je eigen creaties, neem je jezelf mee op een innerlijke reis.

Marjolein en Valerie ondersteunen je op deze ontdekkingstocht, welke van start gaat met een groundingsmediatie. Hierna ga je aan de slag met het maken van een energie/emotie kaart om je eigen transformatieproces te stimuleren. Je creatie wordt ondersteund door het op gevoel kiezen van een energie/emotie kaart uit de set Time to... Tijd voor ..., welke ontwikkeld is door Marjolein. Na de lunch, die door ons verzorgd wordt ga je intuïtief je eigen kruidenthee samenstellen. Je maakt hierbij gebruik van je zintuigen en laat je gevoel haar eigen keuzes maken. Dat wat jij nodig hebt, dient zich aan. Deze thee werkt ter ondersteuning in jouw persoonlijke transformatieproces. Na het maken van je eigen thee brengen we de krachten van je creaties samen tijdens een stroommeditatie. We sluiten de dag af door het drinken van je eigen gemaakte kruidenthee met wat lekkers. Gedurende de dag is er tijd en mogelijkheid om je inzichten met elkaar te delen.

Je gaat naar huis met een hoop inzichten, je zelf gemaakte energie/emotie kaart en een potje zelf samengestelde intuïtieve transformatie thee zodat je thuis het proces verder kunt laten stromen.

Op zondag 25 november ben je vanaf 09:45 van harte welkom op de Hermelijnkoog 23 1822 CA te Alkmaar, de dag zal eindigen rond 15:30.
Jouw bijdrage voor deze workshop is: €85,- inclusief alle materialen, een gezonde lunch, onbeperkt kruidenthee en iets lekkers.

Wil je deelnemen aan de workshop 'Stap in je transformatie' op Zondag 25 november 2018
Meld je dan nu aan via: https://www.arbolkruidenkracht.nl/c-4559596/stap-in-je-transformatie/