BERGEN - Zaterdag 1 en zondag 2 juni zal het inmiddels legendarische en ruim bewezen Woodlands Festival in Bergen weer haar poorten openen voor de negende editie! Er kan weer volop gedanst en gesjanst worden op deze compleet tot in detail aangeklede festival locatie. Waag je in de dromen van het betoverende Woodlands woud en geniet van het brede muzikale aanbod, de lekkerste speciaalbiertjes en neem een kijkje in de wijntuin!

Andere aanpak
Woodlands Festival gooit het dit jaar over een andere boeg. Waar bij de vorige edities op zaterdag alle leeftijden welkom waren tot 18:00 uur, is de zaterdag dit jaar volledig 18+. De gratis zondag zal zich volledig richten op de family!

Programmering
Met ruim 75 artiesten en zeker 15 verschillende genres zullen de vorige edities weer keihard overtroffen worden. Van techno tot urban, van hardstyle tot reggaeton en van psytrance tot house; je vindt het allemaal op het terrein van de IJsbaan in Bergen. Nieuw dit jaar is de samenwerking met lokale partijen. Onder andere Poppodium Victorie, Koel310 en AtomiK Events krijgen een eigen stage en zorgen voor een fantastische line-up. Op het Podium van AtomiK kun je DJ’s Bart Skils en Dennis Apec bewonderen en Podium Victorie lanceert hun nieuwe concept “ZONDER GÊNE”, wat vanaf het najaar ook in Alkmaar georganiseerd zal worden. Hier vind je onder andere Def Rhymz, Team TNT en Funky Risotto. Bij de area van Doe Eens Urban kan gedanst worden op de deuntjes van Vunzige Deuntjes Soundsystem en De Danshal Selectaz en natuurlijk is ook de Silent Disco weer te vinden op het terrein!

Nog veeeeel meer
Naaste de muzikale omlijsting kun je ook dit jaar weer terecht bij de vele foodtrucks met eten vanuit alle landen en culturen, kun je languit in het gras genieten van een speciaalbiertje of -wijntje en zijn er verschillende andere activiteiten op het festivalterrein! Kortom: deze dagen zullen weer in het teken staan van puur genieten en het onbelemmerd toeschouwen van je stoutste dromen, die op Woodlands tot werkelijkheid kunnen komen.

Family Zondag
De (gratis!) zondag staat dit jaar volledig in het teken van de family-vibe met akoestische muziek, theater, markt en bovenal de kenmerkende Woodlandssfeer.

Voor meer informatie en tickets: www.woodlandsfestival.nl of zet jezelf aanwezig op het Facebook Event om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Altijd al willen weten wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij zo’n festival? We zoeken nog vrijwilligers! Meld je aan via vrijwilligers@woodlandsfestival.nl.

Spread the Woodlove en tot op Woodlands Festival 2019!