ALKMAAR - Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Bezoek ‘De Verschrikkelijke Vondeling’ in de prachtige (kerst)ambiance van de Grote Kerk Alkmaar! Een unieke familievoorstellling voor iedereen vanaf 6 jaar, die alleen in Alkmaar te zien is. De voorstelling wordt gespeeld door een topcast, bestaande uit Annet Malherbe, Leopold Witte, Aafke Buringh en David Lucieer en vier topmusici en wordt tussen 26 december en 6 januari maar liefst 13 keer opgevoerd.

Hartverwarmend

Beleef de wonderbaarlijke geschiedenis van hoe de Klokkenluider in de Grote Kerk terecht kwam en laat je meevoeren naar een hartverwarmende kerstavond waarop de komst van een kindje vele levens overhoopgooit. Niemand minder dan Don Duyns, bekend van familievoorstellingen als ‘Lang en gelukkig’, ‘Snorro’ en ‘Woef Side Story’, schreef de tekst voor dit humoristische, muzikale winterse sprookje.

Meer informatie en toegangskaarten
‘De Verschrikkelijke Vondeling’ in de Grote Kerk is veilig te bezoeken. De geplande avondvoorstellingen zijn tussen 26 december en 6 januari in verband met de actuele coronamaatregelen verplaatst naar de middag. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard! Toegangskaarten á € 20 (Kind t/m 12 jaar € 12,50) kunnen worden gereserveerd via www.grotekerkalkmaar.nl.