HEERHUGOWAARD - Groot nieuws: op zondag 28 augustus keert de Engelse band Will and the People terug naar Mixtream Festival in Heerhugowaard. Ook ska-rockband Bazzookas is wederom te vinden op het gratis toegankelijke festival. Daarmee zijn de headliners van het hoofdpodium bekend. Beide bands pakten eerder al eens spectaculair uit op Mixtream en komen graag opnieuw een mooi feest vieren met de Dijk & Waarders!


Aan het programma zijn ook de indierockband POM, de bekwame rapper Kenny Reppe en geluid- en beeldverknippers Knipøg toegevoegd. Samen met eerder onthulde namen als Nakatomi (happy hardcore legende), Starfish (reggae-punk), Westone (rock), Bloid (metal), Berzerk (Eminem tribute-band) is het festivalprogramma bijna compleet. De laatste namen volgen snel!

De winnaars van de Mixtream Band & DJ Contest van afgelopen weekend zijn de 14-jarige house-DJ Gene Futuro, de bekende gabber The Bassjunk en rockbands Eyecloser en Percy Graveland. Alle vier hebben een plek veroverd op het festival.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een editie op volle sterkte met twee podia (live + dance) in het Rosarium Park op de laatste zondag van augustus. Voor het zover is vindt eerst nog de Mixtream Popquiz in Theater Cool plaats op zondagmiddag 17 juli. Entree is gratis en de prijzen zijn zeker de moeite waard: o.a. tickets voor Podium Victorie en een huiskamerconcert! Rene Bremmers zorgt ervoor dat het voor muziekkenners een kleine uitdaging is maar ook dat iedereen gemakkelijk mee kan spelen.

Mixtream draait geheel op vrijwilligers en krijgt deze zomer extra hulp: de cliënten van cluster de Reiger van Esdégé maken unieke kunstwerken voor op het veld. Wie graag mee wil helpen met het festival is van harte welkom om hier aan te melden: https://forms.gle/TkcnjBxcuDo1PWe57

Op zondag 28 augustus vindt Mixtream Festival 2022 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden. Om 13:00 uur starten de eerste artiesten en om 22:30 is het festival afgelopen. Er wordt aangeraden om zoveel mogelijk met pin af te rekenen. Iedereen is welkom in vrede en liefde!