ALKMAAR - Op 11 oktober presenteert WETT hun nieuwste album in Podium Victorie, en dat is niet zomaar een album; ijzersterk uitgedachte, dansbare en uitdagende funk-, pop en rocksongs, scherp gesneden, loeistrak, en funky fresh! Dit belooft een geweldig feest te worden!De band, eerder onder de naam Wet T-Shirt Contest, is al meer dan tien jaar een geliefd fenomeen in de Nederlandse muziekscene. Hun energieke liveshow, opzwepende podiumpresentatie, herkenbare, strakke funk/rock en ongeëvenaard enthousiasme zorgde ervoor dat ze door het hele land trokken, het podium deelden met nationale en internationale grootheden en meermaals in de prijzen vielen.

En nu, na twee jaar keihard zwoegen in de studio, is het tijd om de wereld met deze nieuwe plaat om de oren te slaan. Het is dan ook niet zomaar een plaat; in samenwerking met een groot aantal geweldige muzikanten, producers, mixers en masteraars uit zowel binnen- als buitenland werkte WETT aan een waar pareltje! Doordacht en uitdagend, vol bijzonder dansbare en scherp gesneden funk-, rock- en popsongs. Good things come to those who wait zegt men, en WETT bewijst dat het waar is.

Speciaal voor de release in Podium Victorie brengen zij dit alles ten gehore - voor het eerst onder de nieuwe naam - met uitbreiding van toetsen en achtergrondvocalen. Zij worden hierin gesupport door de Alkmaarse band Beatgum (eerder bekend onder de naam Run Bowie Run), die het prachtige eigen werk van hún nieuwe album zullen laten horen.

Mis dit niet, want dit wordt een avond om niet te vergeten! Meer info vind je op de website van Podium Victorie (www.podiumvictorie.nl). Zorg ervoor dat je je tickets op tijd bestelt, want op is op!


Datum: 11 okt. 2019
Deur open: 19.30 uur
Aanvang: 20.15 uur
Ticket online: €8,50
Ticket deur: €10,00