BERGEN - Deze week heeft Café De Taverne vanaf woensdag al een lekker vol programma voor je klaargezet!

Woensdag 20 maart Live: taverne Jam olv. Jay Tee Teterissa
Woensdag 20 maart lekker jammen in de Taverne! Free and easy. Dit keer onder leiding van JAY TEE TETERISSA. Iedereen is welkom om je instrument te stemmen, je stem te laten horen of je keel te smeren.

Line up huisband:
Drums - Leon van Etten
Bas/Vocals - Jay Tee Teterissa
Gitaar - Bas Phaff
Toetsen/Vocals - Ryan Bechoe

Feel free to join the evening, de entree is gratis!

Aanvang 21:00, vrij entree

Donderdag 21 maart Badaboom Stand Up Comedy
Een te gekke stand-up comedy avond met een professionele MC en Headliner. Verder een paar top-talenten die we graag een paar minuten laten spelen voor jullie. Dus gevestigde namen die nieuwe grappen en verhalen testen samen met de comedy talenten van de toekomst!

Aanvang 21:00, gratis entree

Vrijdag 22 maart Freestyler Lady DJ Sam Hof
Deze vrijdag draait favoriete platendraaidame Sam Hof in de Taverne. Zij durft alles van Relight My Fire tot 24k magic, van hard rock, hiphop en hits tot house.

Start 22:00, sluit 03:00, vrij Entree

Zaterdag 16 maart Live: Crook & The Bluff (USA Desert Blues)
Voor zowel bluesliefhebbers als fans van Nick Cave....

Recht uit de Utah woestijn komt Crook & The Bluff. Een "high energy desert blues" band die een perfecte mix tussen blues en western met een klein beetje psychedelic weet te brengen. Geinspireerd door de woestijn van Utah, de complete wildernis van Utah en hun wekenlange tours door de USA brengen de heren hun nummers over met veel passie.
Met een arsenaal aan nummers over liefde, lust, moord en andere diepe onderwerpen zorgen ze voor een avond indrukwekkende blues. Crook & The Bluff staan in Amerika bekend om hun dynamische en sfeervolle shows. Ze zijn zo mysterieus en onvoorspelbaar als de woestijn zelf.
Deze onheilige belevenis van western desert blues kun je maar op 1 manier meemaken.... Live op het podium

Aanvang 21:00, sluit 03:00, vrij entree

Zondag 17 maart Live Frank Carillo
FRANK CARILLO, een schoolvoorbeeld van een "musician's mucician". Zijn naam zal niet meteen bij iedereen een belletje doen rinkelen maar bij de artiesten met wie hij gewerkt heeft des te meer. Geboren in New York heeft hij onder andere gespeeld met Peter Frampton, Carly Simon, John Hammond en vele anderen. Ook vormde hij in de jaren negentig een duo met Annie Golden, bekend van The Shirts. Samen hebben ze meer dan 150 concerten in Nederland gedaan eind jaren negentig.

Hij is in Nederland vooral bekend door zijn samenwerking met George Kooymans en Anouk en heeft meegewerkt als gitarist, backing vocals en co-writer van 7 tracks voor het Golden Earring album Millbook U.S.A. Regelmatig heeft Frank als gitarist het podium gedeeld met Golden Earring.

In maart 2019 zal Frank Carillo eindelijk weer op de Nederlandse podia te zien zijn. Dit naar aanleiding van zijn nieuwe album die in februari gereleased zal worden op het Syndicate of Melodies label. Deze gitaarvirtuoos met al zijn charisma heeft de respectabele leeftijd van bijna 70 en door zijn persoonlijke en onovertroffen manier van communiceren met het publiek is elk optreden een waar feestje waar je met een glimlach aan terugdenkt.

Aanvang 17:00, vrij entree