BERGEN - Pak je agenda er maar vast bij, want Taverne Bergen biedt een druk weekendprogramma.

Donderdag 31 januari De Vloer Op met Theo Olthuis
Theo Olthuis, voormalig dramadocent bij Skapino/Kunstweb in Amsterdam geeft al jaren dramalessen in Bergen. Geen vaste teksten, maar een tiental bijeenkomsten waar middels speloefeningen en korte scènes plezier voorop staat. Veel tijd om na te denken is er niet: actie en reactie!
Improvisatie vraagt om een beetje durf, alertheid, samenwerking, fantasie en niet bang zijn om mis te kleunen.

Deze keer met een groep als slotbijeenkomst in café Taverne op donderdag 31 januari, aanvang 20.30 uur, Toegang is gratis. En iedereen is van harte welkom!

Vrijdag 1 februari Freestyler DJ Tavvie
DJ Tavvie aka Steef van Leeuwen heeft een voorkeur voor vinyl 12's, sexy disco, edgy soul, hete funk, foute hits en beukende house. oftewel het wordt een raar avondje waarop stilstaan geen optie is! 40 up? 40 up yours!

Tussen 22.00 en 03.00 uur. Toegang is gratis. Aanvang: 22:00 uur.

Zaterdag 2 februari E-mann (positive vibrations,reggae)
Wil je muziek luisteren of wil je muziek voelen?! Check de link. Eindelijk is het zover, want E-mann, met aardig wat hits op zak, shined weer op diverse podia. Zijn nummers brengen je mee op allerlei niveaus dankzij de vele dingen die hij heeft geleerd en meegemaakt. Zijn muziek brengt niet alleen troost en laat licht schijnen aan het einde van de tunnel, maar brengt vooral veel liefde en plezier! Energie, actie, empowerment, spiritualiteit en motivatie zijn de boodschappen die E-mann meegeeft in zijn muziek. Zijn nummers bestaan uit een reggae mix met ballads vol persoonlijke ervaringen en creativiteit.
Zelf zegt E-mann: “Mijn muziek kan je ontroeren, vrolijk stemmen, opzwepen, verdrietig maken of kippenvel geven. Ik voel mij gezegend met mijn stem en ben nog nooit zo geïnspireerd geweest als nu.” E-mann slaagt erin om zelfs op de grootste podia ter wereld een sfeer van verbondenheid te creëren.

Aanvang: 21:00 uur, Toegang is gratis.

Zondag 3 februari Laura Kits & Band
Een in Engeland opgegroeide countryzangeres en songwriter uit Amsterdam. Zij was deze zomer op pad met haar #JustADrifter Tour. Het bijbehorende album Skipper Canyon Road kreeg lovende kritieken van o.a. NPO Radio 2. Een tweede album wordt afgemaakt in de nazomer van 2018. En het eerste optreden daarna is in waar anders? De Taverne! En nu niet akoestisch maar met een potente, ervaren band. Dat belooft wat! Check deze link om vast een indruk te krijgen.