BERGEN - Ook dit weekend staat Café De Taverne weer zoals gewoonlijk bomvol met een divers programma.

Vrijdag 8 februari Freestyler DJ Tavvie
DJ Tavvie aka Steef van Leeuwen heeft een voorkeur voor vinyl 12's, sexy disco, edgy soul, hete funk, foute hits en beukende house. oftewel het wordt een raar avondje waarop stilstaan geen optie is!
40 up? 40 up yours! Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree
Start 22:00, Vrij Entree

Zaterdag 9 februari Tribute To Nirvana & Pearl Jam
Grunge Garden presenteert een avondvullende tribute aan ‘90s helden Pearl Jam en Nirvana In de leukste muziektent van Bergen, De Taverne.
Drums: Rob van Dijk (The Nirvanas/ex-Spit) Bas: Harry Berman (ex-Spit) Gitaar: Daan Riedijk (Spit) Gitaar: Martijn Postma (Spit/Red Hot Chili Neppers/Alice in Veins) Toetsen: Jasper de Haan (The Nirvanas)
Zang: Arjen Koekoek (Spit/The Metallicas)
Aanvang 21:00, entree 5 euro

Zondag 10 februari Live double: DIRT : & Coco Bongo
Dirt
DIRT en Coco Bongo zijn familie van elkaar, zoals wel meer zaken uit Schagen. Linking pin is Thieme Beudeker. En ook met deze band weet hij weer allerlei stijlen aan elkaar te breien tot een geheel eigen sound. Be prepared voor een hete jam met disco, funk, reggae, afro en ook 80's synthipop

Coco Bongo & The Bonfire Range Of Love
Coco Bongo is niet in woorden te vatten en moet je eigenlijk gewoon ondergaan. Sinds een optreden op Lowlands is het een gezelschap dat overloopt van het zelfvertrouwen en daardoor in staat is elk publiek naar zijn hand te zetten met een volledige 2-uur durende show met stampende groovende jams. . Dat doen zij op geheel eigen wijze, met een mix van funk, ska, rock en disco. En altijd is er die knipoog, alsof élke stijl, élk nummer voor de muzikanten zelf ook maar een grap is. Ga het vooral beleven.
Aanvang 17:00 uur, vrij entree