BERGEN - Dit weekend staat Café De Taverne weer vol met een divers programma, waaronder een reggae avond en een freestyle DJ.

Vrijdag 1 februari Freestyler DJ Tavvie
DJ Tavvie aka Steef van Leeuwen heeft een voorkeur voor vinyl 12's, sexy disco, edgy soul, hete funk, foute hits en beukende house. oftewel het wordt een raar avondje waarop stilstaan geen optie is!

40 up? 40 up yours! Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree
Start 22:00, Vrij Entree
Zaterdag 2 februari E-mann (positive vibrations,reggae)
Wil je muziek luisteren of wil je muziek voelen?!

Eindelijk is het zover, want E-mann, met aardig wat hits op zak, shined weer op diverse podia. Zijn nummers brengen je mee op allerlei niveaus dankzij de vele dingen die hij heeft geleerd en meegemaakt. Zijn muziek brengt niet alleen troost en laat licht schijnen aan het einde van de tunnel, maar brengt vooral veel liefde en plezier! Energie, actie, empowerment, spiritualiteit en motivatie zijn de boodschappen die E-mann meegeeft in zijn muziek. Zijn nummers bestaan uit een reggae mix met ballads vol persoonlijke ervaringen en creativiteit.
Zelf zegt E-mann: “Mijn muziek kan je ontroeren, vrolijk stemmen, opzwepen, verdrietig maken of kippenvel geven. Ik voel mij gezegend met mijn stem en ben nog nooit zo geïnspireerd geweest als nu.”
E-mann slaagt erin om zelfs op de grootste podia ter wereld een sfeer van verbondenheid te creëren.

Aanvang 21:00, vrij entree


Zondag 3 februari Laura Kits & Band
Een in Engeland opgegroeide countryzangeres en songwriter uit Amsterdam.
Zij was deze zomer op pad met haar #JustADrifter Tour. Het bijbehorende album Skipper Canyon Road kreeg lovende kritieken van oa NPO Radio 2. Een tweede album wordt afgemaakt in de nazomer van 2018. En het eerste optreden daarna is in waar anders? De Taverne!
En nu niet akoestisch maar met een potente, ervaren band. Dat belooft wat!

Woensdag 6 februari Afsluiting Poëzieweek
Een avond vol bijzondere gedichten, ook voor poëtische analfabeten

Voordragende dichters:
Lonneke van Heugten
Dramaturg, dichter en cultuurwetenschapper die wel eens is beschreven als: "Wilde krullenbol die overal in Alkmaar spontaan begint te verschijnen. Ze schrijft, filosofeert en regelt alles bij elkaar. Geen idee hoe oud ze is maar ze leert in ieder geval ongeremd door. Met haar enthousiaste aanpak wordt elk project een succes. Ze kan ook best lekker koken." www.lonnekevanheugten.com/nachtvlinder

Elisa Lo-A-Njoe
Een inspirerende jonge dichteres, die mede dankzij haar etnische achtergrond een andere beeld neerzet van de realiteit.

Muzikale omlijsting: WEIR-D (Irene Min en Wendy Boots)

En natuurlijke een tot de verbeelding sprekende poëziequiz met nog meer tot de verbeelding sprekende prijzen!

Organisatie Zeger de Ruiter en Carlo Cahn Vrij entree , aanvang 20:30