ALKMAAR - Wat ga jij doen tijdens het Paasweekend op 20 & 21 april 2019? Hou je van pop/rock of ben je een echte dance-fanaat, dan......... ben je bij ons aan het goede adres.

Op zaterdag 20 april, van 14:00 uur tot 22:30 uur (bar open tot 23:00 uur), wordt voor de eerste keer KaasPop Alkmaar georganiseerd op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar. In een grote circustent treden de volgende nationaal bekende artiesten en bands op: Jett Rebel, Waylon, Wulf, Navarone en Wild Romance. Deze worden aangevuld met regionale bands als Sway (Haarlem), Charmless I (Alkmaar) en Uncle Harry’s Punch (Bergen).

Kom je voor “alleskunner” Jett Rebel of de entertainer pur sang Waylon? Misschien ben je benieuwd naar de “vrienden van Amstel Live” sensatie Wulf, o.a. bekend van nummers als “all things under the sun” en “mind made up”. Wellicht heeft Navarone, finalist van The Voice of Holland, je voorkeur of kom je toch voor de rockers van Wild Romance, de oude band van Herman Brood, jouw muziek zit er altijd tussen!! De presentatie en opvulling tussen de optredens door is in handen van Kees Baars van Countdown Café.

Naast al dit nationale geweld heeft de organisatie ook gekozen voor bands uit Alkmaar en omgeving om er met elkaar een fantastische dag van te maken. Dus regen of niet, bij KaasPop Alkmaar sta je altijd droog en gezellig!! Voor informatie en tickets ga naar www.kaaspopalkmaar.nl

Op zondag 21 april trappen we het festivalseizoen af met Victorious Alkmaar!!! Een uurtje later dan de dag ervoor, dus om 15:00 uur, starten we op 1e Paasdag met dit fantastische dance-festival. De volgende nationaal en internationaal bekende dj’s zijn aan onze geweldige line-up toegevoegd: Sidney Samson, La Fuente, Freddy Moreira, Darkraver, Ruben Vitalis, Erick E en Roog. Zij zullen worden bijgestaan door MC Haits en MC Iceman, een line-up om trots op te zijn!!! Deze dag sluiten we ook af om 22:30 uur (bar open tot 23:00 uur) zodat iedereen weer fris en fruitig aan het Paasontbijt kan aanschuiven op de vrije maandag. Voor meer informatie en tickets surf naar www.victoriousalkmaar.nl

Beide dagen zorgt Alkmaar SMULT voor de inwendige trek. Leuke foodtrucks met een diversiteit aan eten zijn aanwezig zodat niemand iets te kort komt. Lockers aanwezig!

Voor meer info: kaaspopalkmaar.nl & victoriousalkmaar.nl en check onze social media kanalen via FaceBook en Instagram…