ALKMAAR - Groot feest in Vue Alkmaar, want vandaag is de magische grens van de miljoenste bezoeker overschreden. Sonja Hoebe werd vanmiddag bij haar bezoek aan bioscoopfilm The Meg onthaald met een bos bloemen en ontving uit handen van theatermanager Tamara de Koning een cheque voor een jaar lang gratis naar de bioscoop. De enthousiaste Sonja wist niet wat haar overkwam. "Wat ontzettend leuk dit! Wij gaan zelden naar de film en winnen nooit wat. Wat een verrassing!"

Bezoekers weten Vue Alkmaar sinds de opening in 2016 gelijk goed te vinden. Binnen drie weken ontving de bioscoop al de 25.000ste bezoeker en aan het einde van het openingsjaar stond de teller al op 300.000 bezoekers. In datzelfde jaar werd als kers op de taart het gloednieuwe gebouw ook nog eens verkozen tot beste nieuwbouw bioscoop ter wereld.

Tamara de Koning, theatermanager Vue Alkmaar: “We zijn ontzettend trots op ons mooie theater en de waardering die we krijgen vanuit onze bezoekers. De medewerkers van Vue hebben service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan wat resulteert in veel vaste bezoekers. We staan klaar voor de volgende miljoen!”

Vue Alkmaar is een state-of-the-art bioscoop met 7 filmzalen en 1530 stoelen en biedt de bioscoopbezoeker de beste beleving op het gebied van big screen entertainment. Om de beste service te bieden zijn er verschillende faciliteiten aanwezig. Met speciale VIP seating, Dolby Atmos geluid en 4k laserprojectie biedt Vue Alkmaar het beste comfort, beeld en geluid.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Meer informatie op www.vuecinemas.nl.