ALKMAAR - Filmliefhebbers die Spielbergs meesterwerk Schindler’s List altijd nog eens op het grote doek wilden zien, kunnen zondag 27 januari in hun agenda zetten. Op deze dag, de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust, wordt de filmklassieker eenmalig getoond bij Vue Alkmaar. Het is 25 jaar na de officiële bioscooprelease dat de award-winnende film weer te zien is in de bioscoop.

Kaarten voor Schindler’s List bij Vue
Kaarten voor Schindler’s List zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Vue. De film wordt vertoond in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Purmerend en Vlaardingen.

Vue Classic
De programmering van Schindler’s List is onderdeel van ‘Vue Classic’, deze special wordt steeds populairder. Vue zal dit jaar nog meer filmklassiekers gaan vertonen op het witte doek.

Over Schindler’s List
Het aangrijpende oorlogsdrama Schindler’s List kreeg twaalf Oscar-nominaties. De ruim drie-uur-durende film van Steven Spielberg is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Duitse oorlogsprofiteur Oskar Schindler (Liam Neeson) die tijdens de Tweede Wereldoorlog de levens redde van ruim duizend Joodse arbeiders.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.