HEERHUGOWAARD - Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september is het dubbel feest op het evenemententerrein in 't Kruis/Heerhugowaard. Naast het jaarlijkse Heerhugowaard Live, dit jaar met topartiesten als Tino Martin, Edwin Evers Band en Jeroen van der Boom, zal de feesttent een dag eerder ook al op zijn grondvesten trillen met het Oktoberfest XXL.


Tijdens het Oktoberfest XXL op vrijdag 23 september zijn er optredens van o.a. Dennie Christiaan, De Alpenzusjes en Wolfgang Saufi, Partykryner, Tim Schalkx en Immer Hansi. De presentatie is deze avond in handen van twee absolute feest-DJ's, te weten DJ Maurice (Apreskishut) en René Verkerk (Radio 10). Het evenement zal geheel in stijl worden aangekleed aan de gezellige après ski-sfeer die past bij een Oktoberfest.

Topartiesten op Heerhugowaard Live
Heerhugowaard Live gaat zijn derde editie in en het wordt op zaterdag wederom een groot feest in 't Kruis met Tino Martin, De Edwin Evers Band, Jeroen van der Boom en het grote talent Yves Berendse. De muzikale omlijsting en presentatie is deze avond in handen van DJ Jerome.

De organisatie kijkt uit naar beide evenmenten. "In 2020 gooide corona roet in het eten en verleden jaar was het alleen op zaterdag groot feest met Heerhugowaard Live waar ondermeer Bløf, Rolf Sanchez en Snelle acte de presénce gaven. Dit jaar wilden we het weer grootser aanpakken met twee prachtige evenementen". Naast de beide shows wil de organisate graag de nodige hospitality bieden aan de bezoekers. "De toiletten zijn gratis en we doen er alles aan om wachtrijen bij de muntenverkoop en aan de horecapunten te voorkomen. Er is een extra grote bar en meer dan voldoende mogelijkheid om wat te eten."

Tickets
De tafelverkoop (max. acht personen) voor Oktoberfest XXL op vrijdag 23 september gaat voorspoedig en inmiddels is ook de verkoop van de losse tickets van start gegaan.
Kijk voor de ticketverkoop op https://www.oktoberfestxxl.nl/

De tickets voor Heerhugowaard Live op zaterdag 24 september gaan hard. De Golden Circle-tickets (VIP-kaarten) zijn inmiddels grotendeels uitverkocht.
Regular tickets zijn nog verkrijgbaar via https://heerhugowaardlive.nl/

Oktoberfest XXL en Heerhugowaard Live wordt het grootste feestweekend van het jaar in Dijk en Waard. Dit wil je niet missen!