ALKMAAR - Op vrijdag 23 maart wordt alweer de achtste editie van de Alkmaarsche Boys popquiz gehouden. De quiz wordt jaarlijks gepresenteerd door de voormalige hoofdtrainer van Alkmaarsche Boys, Ron Weinbrecher (thans SRC), die er samen met zijn compaan Twan Rijff vast weer een prachtig evenement van heeft gemaakt. Vraag is wie dit jaar er met de hoogste eer vandoor gaat nadat de vorige twee edities werden gewonnen door Diane van den Broek en Paul van der Molen (totaal al 3x winnaar)? Mogen zij na dit jaar de wisselbeker houden of staat er een nieuw koppel op die de hoofdprijs pakt? Er is nog ruimte voor pakweg 15 koppels dus schrijf je in!

Nog even en het is zover, vrijdagavond 23 maart wordt de achtste editie van de Alkmaarsche Boys Popquiz gehouden.Ron Weinbrecher en Twan Rijff hebben een prachtige quiz gemaakt waarin praktisch alle vragen vergezeld gaan van beeld- en geluidsfragmenten.Pop, Rock, R&B, disco, New Wave en veel meer muziek vanaf de 70's tot nu (de 80's zijn dit jaar sterk vertegenwoordigd) komen aan bod.Natuurlijk is er weer een Nederlands Blok waarvoor een speciale prijs te verdienen valt.

Marco Koopman zal op zijn trompet in elke ronde een aantal bekende fragmenten spelen die je ongetwijfeld herkent.Deze mooie toegankelijke quiz wil je echt niet missen, weer een top avond bij de Boys. Iedereen van 18 of ouder kan meedoen, we spelen in koppels.

Inschrijven 5 euro pp inclusief één consumptie: popquiz@alkmaarscheboys.nl
tel/app Twan: 06 24929842 of via formuliertje achter de bar in de kantine.