ALKMAAR - Op vrijdag 16 april is via www.taqatheaterdevest.nl en het Youtube kanaal van TAQA Theater De Vest een optreden van muzikant Spinvis en celliste Saartje van Camp te zien.


In dit voorlaatste concert in de serie ‘De Vest Sessies’ spelen zanger en celliste een selectie uit hun muziekvoorstelling met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Poëtische muziekvoorstelling
Door het coronavirus houdt de wereld al meer dan een jaar zijn adem in, maar hoelang houden we dat nog vol? Muzikant Spinvis (Erik de Jong) en celliste, zangeres en theatermaakster Saartje van Camp vinden het de hoogste tijd om eens uit te ademen en doen dat met een selectie van liedjes uit hun voorstelling muziekvoorstelling ‘Oog in Oog’.

Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap? En waar bevinden ze zich eigenlijk?
Een intiem en poëtisch optreden, gespeeld op diverse instrumenten en gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Meer informatie
De gratis online concertreeks De Vest Sessies bestaat uit maar liefst 10 concerten en wordt uitgezonden vanuit de Kleine Zaal van TAQA Theater De Vest. De optredens zijn steeds tijdelijk te zien via de website www.taqatheaterdevest.nl en via youtube. Om op de hoogte te blijven van het programma kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Houd ook facebook.com/theaterdevest in de gaten voor het laatste nieuws! De streams zijn gratis, maar wie toch een donatie wil doen om de streams mogeljk te blijven maken kan doneren via een speciale donatieknop op de website.