ALKMAAR - Op vrijdag 7 april start de eerste voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen: verscheidene topproducties gaan dan al in de verkoop. Je kunt vanaf deze datum kaarten bestellen voor onder andere De Verleiders, 'De Marathon', Nick & Simon, The Analogues, Pieter Derks en Sanne Wallis de Vries. Kijk hieronder voor de volledige lijst. Op 7 april kan vanaf 9:00u via een online wachtrij op www.taqatheaterdevest.nl worden besteld of via de kassa, te bereiken op 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).

Tickets voor seizoen 17-18
Vanaf 9 mei vind je ons programma online en op vrijdag 19 mei gaat het hele theaterseizoen in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van het programma en tips voor het nieuwe seizoen ontvangen, schijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Jaarprogramma
Bezoekers die afgelopen drie jaar vaker dan één keer een voorstellingen hebben bezocht en waarvan de adresgegevens volledig zijn, ontvangen het programma kosteloos op de deurmat. Wil je ook een theaterbrochure ontvangen? Vraag de brochure aan door je adresgegevens te mailen naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl of het online formulier in te vullen.

Vragen? 

Vragen over het theaterseizoen mail je naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.