ALKMAAR - Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet zijn TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar t/m 19 januari gesloten. Opnieuw zijn ook de theaters ingehaald door de actualiteit en worden alle voorstellingen die tot 19 januari gepland waren afgelast.

Nieuwe speeldatum
TAQA Theater De Vest probeert de voorstellingen die tot 19 januari gepland stonden van een nieuwe speeldatum te voorzien. Kaarthouders krijgen hierover zo spoedig mogelijk bericht maar door de vele verschuivingen kan hier enige tijd overheen gaan.

Wachtlijst
Het theater gaat ervan uit dat de maatregelen over enige tijd weer versoepelen en dat er weer meer dan 30 bezoekers per voorstelling ontvangen mogen worden. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in een of meerdere voorstellingen die nu al op de website www.taqatheaterdevest.nl staan kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen voor voorstellingen die op dit moment uitverkocht zijn. Wie op de hoogte wil blijven van alle bijgeboekte voorstellingen kan zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief.

Kerstproductie ‘De Verschrikkelijke Vondeling’
Helaas betekenen de nieuwe maatregelen ook dat alle voorstellingen van de familievoorstelling ‘De Verschrikkelijke Vondeling’, die rond de kerstdagen in de Grote Kerk te zien zou zijn, moeten worden afgelast. De kerstproductie zal worden doorgeschoven naar dezelfde periode in het volgende jaar.