ALKMAAR/HEERHUGOWAARD - Gaat u ook weleens naar evenementen toe? Al jaren is het behoorlijk populair en dat is bij bedrijven niet onopgemerkt gebleven. Ook Vue Nederland speelt hier op in. De bioscoopketen heeft door het hele land 21 bioscopen in 20 steden, waaronder die in Heerhugowaard en Alkmaar. Op deze locaties biedt Vue een breed scala aan evenementen en releases. Kortom, er is voor ieder wat wils. Ook in de komende periode kan men haar hart ophalen.

Events
De tijd dat men alleen voor films bij de bioscoop terecht kan is wel voorbij. Zo worden er van alles georganiseerd in de Nederlandse bioscopen. Onder meer evenementen vallen onder het aanbod van Vue. Hiermee kan een ieder weer terecht bij de bioscoop.

Fantastic Beast Marathon
(13 en 17 november) Voor de echte fans organiseert Vue een speciale marathon, waarbij men het eerste deel ziet, gevolgd door de nieuwste film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. In Alkmaar wordt zelfs een speciale nachtmarathon georganiseerd op 13 november, waar je de film als allereerste kan zien.

Coldplay: A Head Full Of Dreams (14 november) Kensington: Live At Ziggo Dome 2017 (22 november)
Vue brengt steeds vaker de beroemdste bands naar het grote scherm. Verwacht in november opnames van live optredens van Coldplay en de concerterregistratie van Kensington in de Ziggo Dome. Ladies Night: All You Need Is Love De vrouwen genieten tijdens de Ladies Night van een gezellige avond uit, inclusief een hapje, drankje en een goodiebag. Voor aanvang van de film kan je bovendien even lekker shoppen bij verschillende kraampjes in de foyer. Dit keer met de romantische comedy All You Need Is Love.

Grote releases
Naast de events zijn er ook menig grote releases. Zo ook die van Bohemian Rhapsody (vanaf 1 november). Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Deze film wil je zien en draait nu in de bioscoop!

The Grinch
De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit kerstverhaal is een feest voor elk kind en speciaal voor alle kids organiseert Vue in het weekend van 1 & 2 december een Mega Kids Weekend, waarbij de hele bioscoop groen kleurt en er van alles is te doen!

Vue Kids Spaarboekje
Om een groot publiek te bereiken is het belangrijk om iets voor de jongste bezoekers te bedenken. Ook dit jaar sparen kids bij Vue weer voor de leukste cadeaus, zoals verschillende filmgoodies, een kidsbox en een gratis kinderticket. Maar belangrijker nog. Ze maken kans op een jaar lang gratis naar de film bij Vue. Scoor dus snel jouw eigen spaarboekje en begin met sparen! Dit kan t/m eind van dit jaar. Check voor alle informatie, tijden en tickets op www.vuecinemas.nl.