ALKMAAR - Maar iets meer dan een jaar geleden, 1 mei 2018, opende Outdoorpark Alkmaar haar deuren. Een Obstacle Run parcours, bestaande uit meerdere houten obstakels, vormt de basis van het park. Daaromheen is een grote variëteit aan teambuildingspellen, een boogschiet- en Archery Tag veld uitgezet. Waar het park gedurende het seizoen voornamelijk door groepen wordt bezocht, biedt zij in de zomervakantie ook een vakantie programma aan voor individuele bezoekers op woensdag-en zaterdagochtend. Kies op woensdag uit de begeleide arrangementen van het 'Shooting programma' of de 'Obstacle Survival', of trek je eigen plan tijdens de ‘Family Fun’ instuif op zaterdag.

Shooting programma en Obstacle Survival
Outdoorpark Alkmaar biedt op woensdagochtend in de vakanties, in juli/augustus van 10.30-12.00 uur, een vakantie programma aan. Na online reserveren kan een ieder vanaf 8 jaar voor € 10,- p.p. meedoen aan het 'Shooting programma' of aan de 'Obstacle Survival'. Een leuk vakantie-uitje, voor de Alkmaarder, de toerist, of een ieder die op zoek is naar avontuur en uitdaging.

Family Fun
Outdoorpark Alkmaar organiseert op zaterdagochtend in de vakantie, van 21 juli t/m 1 september, van 10.00-13.00 uur, de ‘Family Fun’ instuif. Voor € 10,- kunnen bezoekers naar eigen inzicht het park verkennen en zich uitleven op en rondom de vele obstakels en bij de verschillende teambuildingspellen. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig, betalen geschiedt vooraf bij de kassa van zwembad Hoornse Vaart.

Voor alle arrangementen van Outdoorpark Alkmaar geldt dat de gasten na afloop € 1,- extra een duik nemen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Meer informatie bekijken en reserveren kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.