HEERHUGOWAARD - Vocal Playground pakt deze winter uit met het thema: 'Mixed Music Flavours'.

Een bont palet aan muzieksmaken komt tijdens de twee concerten op zondag 28 januari voorbij. De vier projectkoren zingen onder leiding van dirigent Jasper Teule nummers van Steely Dan, the Doobie Brothers, Crossby Stills Nash and Young, Sting, Keane, Coldplay e.a. Alle stukken zijn binnenste buiten gekeerd en speciaal voor Vocal Playground voorzien van mooie meerstemmige arrangementen door Sasja Dries en Jasper Teule. De uitstekende live-band wordt aangevoerd door 'good old' Willem Swikker (Hammond) bijgestaan door Ton Nieuwenhuizen (bas), Tom Rutgers (drums) en Wouter Mooij (gitaren) en aangevuld met special guests!

De expressieve projecties en vormgeving zijn van vormgeefster Tirza Teule. De presentatie is in handen van Guido Lamm. 28 Januari, theater Cool, Heerhugowaard, 15.30 (Vocal Playground Heerhugowaard en Schagen), 20.15 (Vocal Playground Alkmaar en Heiloo). Reserveren: info@vocalplayground.nl

Verhuizing

Vocal Playground Alkmaar en Heiloo verhuizen van repetitieruimte van Grand-Café Koekenbier naar Koel 310. De ruimte is lekker hoog en heeft een uitstekende akoestiek. De repetities zijn op donderdagavonden.

'Nieuwe Jas'

Het nieuwe thema van Vocal Playground heet 'Nieuwe Jas'. Rauwe bourgondische Nederlandstalige liedjes van Jacques Brel, Ramses Shaffy, Maarten van Roozendaal en Wende Snijders worden afgewisseld door mooie pareltjes van Claudia de Breij, Herman van Veen, Stef Bos, Liesbeth List e.a. De stukken worden weer speciaal voor het koor meerstemmig gearrangeerd en van een nieuwe jas voorzien.

Iedereen met een beetje gevoel voor ritme en melodie en bovenal met veel zin kan meedoen aan dit koorproject van 20 repetities dat tot de zomervakantie duurt. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en er worden geen audities gedaan. Leeftijd: 15 tot 90 jaar. Er zijn (gratis) proeflessen op dinsdag 6 februari van 19.15 tot 20.30 (Muziekcentrum Schagen) en van 21.15 tot 22.30 (Jongerencentrum het Kompleks, Heerhugowaard), en op donderdag 8 februari van 19.30 tot 20.45 en van 21.00 tot 22.15, beiden in Koel310, Alkmaar. Voor meer informatie: info@vocalplayground.nl