ALKMAAR - Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Of op zoek naar een bijzonder cadeau voor onder de kerstboom? Kom deze feestmaand gezellig naar één van de prachtige voorstellingen die TAQA Theater De Vest heeft geprogrammeerd, of geef iemand een theaterervaring cadeau!


Muziek, ballet, nijntje en meer

Op zaterdag 23 december komt zanger Waylon naar Alkmaar, met zijn nieuwste theatershow ‘Gewoon Willem’. Een concert met muziek uit zijn leven, van Robert Long tot Andre Hazes, aangevuld met mooie eigen liedjes. Er zijn nog kaarten beschikbaar! Op Eerste Kerstdag kun je met de hele familie naar een prachtige balletvoorstelling van

The United Ukrainian Ballet. Een bijzonder gezelschap, dat bestaat uit zestig gevluchte dansers uit Oekraïne die hun toevlucht hebben gezocht in Nederland en is opgericht door Igone de Jongh. Op 27 december is twee keer de familiemusical nijntje in de Grote Zaal te zien en opdonderdag 28 december staat de Grote Zaal op z’n kop bij de Top 2000 Live, een groot feest met alle geweldige songs die je je maar kunt bedenken.

Tip: geef een theatervoorstelling cadeau!

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor onder de kerstboom? Geef theater cadeau! In Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar beleef je samen met je dierbaren een onvergetelijke avond of middag. Er is veel te kiezen, in de meest uiteenlopende genres, dus er is voor ieder wat wils! Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor het complete programma.

Meer informatie

Toegangskaarten voor de bijgeboekte voorstellingen kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 5489 99 99. De kassa is geopend van 17.00 tot 21.00 uur en op zon- en feestdagen vanaf 1 uur voor aanvang voorstelling.