ALKMAAR - Na twee weken volledig gesloten te zijn geweest opent Victorie aanstaande donderdag haar deuren weer voor publiek. Donderdag trapt singer songwriter Twan Ray af met twee shows. Met meer dan 75 miljoen streams op zijn songs is hij 'The Talk Of The Town'. Vrijdag staat Tommy Ebben op de planken met een ode aan Bob Dylan en zaterdag lanceert lokale indieband KLINK haar EP in Victorie. Voor deze shows zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Twan Ray
'We Could Start a Thing' schreef en produceerde Twan samen met songwriter & producer Radboud Miedema, die eerder hits leverde voor o.a. Lost Frequencies (Reality), VanVelzen, Sam Feldt en Lucas & Steve. Tijdens de COVID-19 lockdown schreven zij samen een 10 track album dat nu single voor single uitgerold wordt. Inmiddels staat de stream-teller op ruim 700K Spotify steams en komen er dagelijks nieuwe fans en playlists bij.

Op 19 november aanstaande speelt Twan zijn eerste grote headline show in Victorie, Alkmaar, waar fans alvast een voorproefje kunnen krijgen van het album 'Found Myself In Quarantine' dat naar verwachting in het voorjaar van 2021 zal verschijnen. Show 1 is uitverkocht en voor show 2 zijn nog enkele tickets beschikbaar.

The Freewheelin’ Tommy Ebben speelt Bob Dylan
Bob Dylan behoeft uiteraard geen introductie. Singer-songwriter Tommy Ebben geeft een solo-eerbetoon aan de Grootmeester, die in mei 2021 jaar 80 wordt. Een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen - maar altijd trouw aan de ziel van het nummer. Deze show is uitermate geschikt voor een zittend publiek, op veilige afstand in Corona setting.

KLINK
Als bij een goed gerijpte wijn, mag nu eindelijk de kurk van de fles. KLINK komt namelijk naar buiten met hun nieuwe EP “Gotta Get Out” en zal deze op 21 november presenteren. Het stof is al bijna op de vinyl platen neergedaald en daarom kan de band niet wachten om nu eindelijk live van zich te laten horen.

Eigentijds, eigenwijs en een tikje eigenaardig. Eigenlijk is er niets doorsnee aan de indiepop band KLINK. En toch voelt diens muziek vertrouwd aan - alsof je bij een eerste kennismaking direct een goede vriend herkent. De komende tijd staat er nog veel meer moois op het programma bij Victorie. Kijk voor het volledige programma op www.podiumvictorie.nl.