ALKMAAR - Maandelijks wordt tijdens Victorie Sunday Sessions op de zondagmiddag de kleine zaal van Victorie omgetoverd tot sfeervolle nachtclub, waar je kunt aanschuiven aan een van de tafeltjes om te genieten van een middag hoogstaande livemuziek. Op zondag 9 februari is special guest Sarah-Jane.

Sarah-Jane
Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen we Sarah-Jane. De getalenteerde soulzangeres begon haar carrière als achtergrondzangeres bij onder andere Glennis Grace, Sabrina Starke en Rita Marley. Ze heeft twee op elkaar volgende edities opgetreden op het wereldberoemde ‘North Sea Jazz Festival’ en ze was een aantal keer live te zien op nationale televisie. Samen met haar band tourde Sarah-Jane in 2018 en 2019 als voorprogramma van Wereldberoemde Soul Legende Billy Ocean door de Verenigde Staten en opende in 2019 een eenmalige show van niemand minder dan een van haar grootste idolen Erykah Badu. Sarah-Jane zal onder begeleiding van de Sunday Sessions huisband nummers ten gehore brengen van o.a. Etta James, Alicia Keys, Erykah Badu en D'Angelo.

Onze kleine zaal verandert op zondag 9 februari vanaf 15:00 in een sfeervolle nachtclub. Met een drankje op tafel kunnen bezoekers genieten van een steengoede huisband bestaande uit Marc Schenk (Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Eric Vloeimans), Aron Raams (Gare du Nord), Jens Dreijer (Glennis Grace) en Ferry Lagendijk (Krystl, Gare du Nord).

Tickets voor deze middag kosten 17 euro. Verzeker jezelf van een tafeltje en boek je kaartje via de website van Podium Victorie: www.podiumvictorie.nl Zaal open: 15:00, aanvang 15:45.

Online ticketlink: http://bit.ly/35RcJuO