ALKMAAR - In het nieuwe jaar presenteert Victorie weer een nieuwe reeks Sunday Sessions. Maandelijks wordt op de zondagmiddag onze kleine zaal omgetoverd tot sfeervolle nachtclub, waar je kunt aanschuiven aan een van de tafeltjes om te genieten van een heerlijke middag livemuziek. De eerste editie vindt plaats op 12 januari met special guest Monique Klemann.

Monique Klemann
Deze editie van Victorie Sunday Sessions verwelkomen ze Monique Klemann. De zangeres debuteerde in 2007 als solo-artiest met haar album 'On Patrol' en ontpopte zich met haar band tot een opvallende verschijning in de Nederlandse Jazz-scene. Kort daarna namen haar werkzaamheden met Loïs Lane zo'n vlucht dat haar solo-aspiraties tijdelijk op de achtergrond raakten. In de daaropvolgende jaren bleef ze haar droom koesteren en dat leidde tot de EP 'Coool', 5 laidback tracks met een vleugje jazz.

Met een drankje op tafel kunnen bezoekers genieten van een steengoede huisband bestaande uit Marc Schenk (Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Eric Vloeimans), Xander Hubrecht (Roel van Velzen) Wilbrand Meischke (Jan Akkerman) en Ferry Lagendijk (Krystl, Ferry Lagendijk).

Tickets voor deze middag kosten 17 euro. Verzeker jezelf van een tafeltje en boek je kaartje via de website van Podium Victorie: www.podiumvictorie.nl Zaal open: 15:00, aanvang 15:45


Online ticketlink: http://bit.ly/SundaySessionsKlemann.