ALKMAAR - Op zaterdag 22 februari wordt Podium Victorie omgebouwd tot festivalterrein voor het gloednieuwe urban music festival ‘WATISNOW’, het grootste hiphopfestival boven het Noordzeekanaal. Grote artiesten van Nederlandse bodem en de beste dj’s zullen in verschillende area’s optreden. Er is een chill-area aanwezig en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om wat te eten.

LINE-UP
Vanaf 15:00 wordt groot uitgepakt met de volgende artiesten: Snelle, Lil’ Kleine, Donnie, Joost, Dopebwoy, Gotu Jim, S10, Supergaande, Lauwtje, Ashafar en Ayden. Daarnaast zullen de tofste dj’s van dit moment de beste urban hits verzorgen.

Lil’ KLeine
Met ‘Drank & Drugs’ vergaart Lil’ Kleine in 2015 landelijke bekendheid. Zijn langverwachte nieuwe plaat ‘Het Album’ kan elk moment verschijnen. Dit jaar schreef Lil Kleine bovendien geschiedenis: als eerste Nederlandse rapper stond hij solo in de Ziggo Dome. Momenteel is hij elke vrijdagavond te zien als coach bij het populaire programma The Voice of Holland.

Snelle
Snelle is dé sensatie van dit moment. In september 2019 bereikte hij met het nummer ‘Reünie’ de nummer-1-positie in de Top-40 en in oktober ontving hij platina voor deze track. Met zijn gevatte observaties, nuchtere coolheid en scherpe humor heeft hij Nederland in no time aan zijn voeten gekregen. Zijn 24/7 tour verkocht binnen no-time uit. Snelle mocht bovendien de EMA voor Best Wordwide Act in ontvangst nemen.

Donnie
Donnie begon als protegé van De Jeugd van Tegenwoordig, maar groeide snel uit tot een van de meest spraakmakende hiphopsensaties van Nederland. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viraal, en laat zien hoe Donnie een meester is in het creëren van hypes. In 2019 verscheen het album ‘Door Het Licht’ en stond de rapper op Lowlands.

Voor meer informatie over het festival en de artiesten verwijzen we graag naar onze website en social pagina’s.

WATISNOW vindt plaats op 22 februari tussen 15:00 en 02:00. Early Bird tickets kosten €25,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.podiumvictorie.nl.