ALKMAAR - Een concert of clubnacht bezoeken zit er nog even niet in, maar gelukkig kun je Podium Victorie ook een beetje in huis halen. Dit weekend bieden we een gevarieerd online programma. Zo kun je vrijdag online de album release van Willie Wartaal vanuit Victorie bijwonen, serveren we op zaterdagavond een avondvullende popquiz, brengen we de clubnacht bij je thuis met Barcode en kun je zondag kijken naar een liveconcert van upcoming band POM.

Vrijdag 21:00 Willie Wartaal – Online DJ set ‘Nieuwe Kunst’

De veelzijdige woordkunstenaar Willie Wartaal maakt onderdeel uit van supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig. Natuurlijk bekend van hits als ‘Watskeburt?!’, ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’. Op 26 februari verschijnt het tweede solo album van de woordkunstenaar, getiteld ‘Nieuwe Kunst’. De succesvolle get togethers die hij afgelopen zomer heeft georganiseerd op het landgoed van Museum Voorlinden, hebben ertoe geleid om de plannen voor zijn tweede solo album volledig om te gooien. Terug naar de basis, muziek opnieuw benaderen als een kunstvorm en afstappen van reguliere manieren van uiten en live presenteren.

Het album bevat 11 tracks die zijn geproduceerd door Willie Wartaal zelf, mede Jeugd-lid Bas Bron, Badd Dimes, Rockywhereyoubeen, Ted Beats, Silent-Man en Vlado. Gastbijdrages zijn er van Vjeze Fur, JeBroer, ND, Caza, KV, Yelli & Meezy F, A Milli, Ome Omar en Pearl Ramos.

Willie Wartaal zal het album 'Nieuwe Kunst' middels een DJ set in zijn geheel ten gehore brengen vanuit onze grote zaal. De stream wordt om 21:00 uitgezonden via de website van Podium Victorie: https://bit.ly/WiWAlbumRelease

Zaterdag 20:30 Online Popquiz en 21:00 Barcode

Zaterdag kun je weer meedoen met de gratis online popquiz, een gezellige avond uit in eigen huis met jouw (digitale) dreamteam. Solo meespelen kan ook. Het is binnen een straal van 20km ook mogelijk een luxe borreltas bij te bestellen. Het team van Victorie komt deze persoonlijk bij de deelnemers afleveren zaterdagavond. Om je zaterdagavond gevoel compleet te maken, brengt Barcode je een feestje thuis met de beste DJ's.

Zondag 20:30 POM

POM is een vijfkoppige band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk kan zijn. Geïnspireerd door Britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje. Vorige week verscheen hun nieuwe veelbelovende single ‘Eat Me, I’m Sad'. De band is op weg naar de aankomende EP die van de lente zal uitkomen. In Victorie alvast een voorproefje! Leuk detail: drummer Justin en bassist Michael komen uit Schagen.

Bekijk het complete programma op www.podiumvictorie.nl