ALKMAAR - TAQA Theater De Vest presenteert opnieuw succesvolle serie 'Vers van De Vest' Avontuurlijke theatervoorstellingen en concerten voor een gereduceerd bedrag

Ook in het theaterseizoen 2019 - 2020 kan bij TAQA Theater De Vest de serie 'Vers van De Vest' worden geboekt. De serie bevat een keuze uit 22 zorgvuldig geselecteerde voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen, die allemaal even uitdagend en avontuurlijk zijn. Toegangskaarten in de serie zijn extra voordelig: men betaalt vanaf € 9 per voorstelling inclusief een drankje.

Op theateravontuur in de Kleine en Grote Zaal
Gevestigde namen, aanstormend talent, een intiem theaterconcert, prachtig toneel of moderne dans? In de serie Vers van De Vest zit voor voor elk wat wils. In het nieuwe theaterseizoen kan ondermeer geboekt worden voor gezelschappen als Het Nationale Theater, De Warme Winkel en Trouble Man. Of voor theatervoorstellingen van Marjolijn van Heemstra, Golden Palace, Trouble Man of Raymonde de Kuijper. Ook dansgezelschappen als Alida Dors, Jerns van Daele en ICK (in samenwerking met Toneelgroep Oostpool) zijn in de serie opgenomen.

Kies je eigen serie
Op de website van TAQA Theater De Vest is de serie van in totaal 22 voorstellingen te vinden. Voor vijf voorstellingen betaalt men € 50 en voor tien voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling inclusief een drankje). Men kiest zelf vijf of tien voorstellingen uit de lijst. Bij het bestellen wordt de korting automatisch verrekend. Voor Vers van De Vest is slechts een beperkt aantal plaatsen in deze goedkope serie beschikbaar, dus maak snel uw keuze, want op = op.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het kopen van toegangskaarten op www.taqatheaterdevest.nl