ALKMAAR - Verkleed als Dorothy, Danny Zuko, Dolly Parton of een ander iconisch figuur uit de popcultuur, en dan helemaal losgaan op één van de grootste popsensaties van deze eeuw. Tijdens ‘Harryween: A Midnight Memories Party’ wordt louter muziek van Harry Styles, zijn voormalige boyband One Direction en zijn ex-bandleden gedraaid.


Meezingen gegarandeerd

Eerder dit jaar streek de grootste One Direction fan party van Nederland, Midnight Memories, voor het eerst neer in Alkmaar. Het concept is simpel, maar effectief: de DJ serveert de bezoekers de hele avond hits van One Direction en het solowerk van de voormalig bandleden: een feest der herkenning en volop meezingen gegarandeerd. Natuurlijk wordt de rasechte fan ook op de wenken bediend, want ook minder bekend werk komt volop aan bod. De immens populaire boyband mag dan wel niet meer bestaan, de succesformatie wordt nog altijd in leven gehouden door de trouwe fanbase.

Harryween

Op 28 oktober keert Midnight Memories terug naar Victorie met een speciale halloween editie, die ze passend hebben omgedoopt tot Harryween. Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden ligt de focus deze avond op de muziek Harry Styles, maar het recept blijft verder onveranderd: Midnight Memories is dé plek voor One Directioners van 16 jaar en ouder om elkaar te ontmoeten en samen de muziek van hun favoriete Britse boyband te vieren.

Er zijn nog een aantal kaarten voor Harryween: A Midnight Memories Party verkrijgbaar. Meer informatie en tickets zijn te vinden via www.podiumvictorie.nl.