ALKMAAR - Valentijnsdaten tijdens Alkmaars Wonderlicht
Ontmoet de ware liefde op Valentijnsdag tijdens een magische date-avond vol licht, vuur en romantiek.
Op vrijdag 14 februari organiseert Singles Activiteiten (Alexandra Vis) tijdens Alkmaar Wonderlicht een bijzondere dateavond voor singles (45+). Een avond vol magie, spektakel, een Wonderlicht-wandeling en spannende datingactiviteiten. Wie weet ontmoet je de ware liefde. Wij gaan in ieder geval op zoek naar de leukste match.


We ontvangen je met warme chocolademelk in een romantisch, met kaarsen verlicht, Grachtenpand in de Alkmaarse binnenstad. We maken op leuke manier kennis met elkaar en vertrekken vervolgens richting het Canadaplein, het festivalhart van het Alkmaarse Wonderlicht. Er staat een bedoeïenentent met zithoekjes, muziek, sprekers en dichters. Vanaf daar starten we een wandeling (1 km) vol licht en vuur. We laten ons verrassen door lichtprojecties, verlichte lotusbloemen, vuurbomen en internationale theateracts: een fascinerend visueel schouwspel.


Na afloop van dit spektakel drinken we Glühwijn op de Gracht. Onder het genot van een hapje en een drankje gaat iedereen op een ludieke manier op zoek naar zijn/haar mogelijke match.


Het belooft een spannende, gezellige, vurige, romantische avond te worden. De avond start om 20.00 uur en rond 23.00 uur sluiten de deuren op de Gracht en kunnen degenen die zin hebben het Alkmaarse Uitgaansleven ontdekken.
De kosten voor deze bijzondere, compleet verzorgde avond bedragen Euro 25,- per persoon. Ga je mee? Mail dan vóór 9 februari je naam, leeftijd en telefoonnummer naar alleengaanden@gmail.com. Je ontvangt vervolgens een bevestiging met een uitgebreid programma en rekeningnummer om het entreegeld te storten. Het aantal deelnemers is beperkt (maximaal 20), en VOL=VOL!! Voor meer informatie over Wonderlicht: www.wonderlichtalkmaar.nl

Momenteel is er een ongelijk aantal dames en heren. Vooral heren zijn van harte welkom!