ALKMAAR - In het weekend voor de kerstvakantie kunnen kinderen van 7-12 jaar meedoen met een spetterende musicaldag. Doe op zaterdag 23 december in de Daalder of op zondag 24 december in het Centrum mee. Terwijl je ouders alle kerstboodschappen doen heb jij van 10.00-16.00 uur een superleuke dag!

Het thema van de musicaldag is de musical ‘Mamma Mia’. Dancing Queen, Money Money Money, de liedjes van ABBA waren vroeger grote hits. Deze vrolijke muziek is de basis van een hele leuke workshop, waarin veel gedanst wordt. De professionele docenten Bertine Verbeek en Marlies van Winkel zijn zelf musicalartiesten en zullen je daarom naast zingen en dansen ook een beetje leren toneelspelen.

Er wordt ook nog iets geknutseld dat goed van pas komt tijdens de presentatie. De musicaldag wordt om 15:30 uur afgesloten voor publiek!

Aanmelden kan via de website stadskidsalkmaar.nl

Heb je de smaak te pakken gekregen? Na de kerstvakantie kun je beginnen in één van de musicalklassen bij Artiance. Aan het eind van het cursusjaar geven de musicalklassen 1 (6-9 jaar) een spetterende presentatie in onze theaterzaal. De musicalklassen 2 (9-12 jaar) maken een gezamenlijk musicalconcert met veel zang en echte videoclips. Veel filmpjes worden gemaakt tijdens het musicalweekend in Schoorl, de klassen gaan namelijk samen op musicalklamp.


Kijk op de website voor meer informatie www.artiance.nl

Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar