ALKMAAR - In de herfstvakantie kunnen kinderen van 7-12 jaar meedoen met een spetterende musicaldag. Op maandag 23 oktober in het Centrum en op dinsdag 24 oktober in de Daalmeer. De workshops zijn van 10.00-16.00 uur en worden gegeven door twee professionele musicaldocenten.

Het thema van de musicaldag is ‘Grease’, een populaire film van vroeger en een hitmusical van nu. De snelle liedjes en dansjes zijn zó leuk om te leren en dat ene lied over de liefde wilt iedereen meteen meezingen.

Jij ook? Jongens: doe je haar strak in de gel. Meiden: trek je zwierigste jurk aan. En kom mee doen op deze musicaldag op maandag 23 of dinsdag 24 oktober. Aanmelden kan via de website stadskidsalkmaar.nl

Heb je de smaak te pakken gekregen? Na de herfstvakantie is het nog mogelijk om in te stromen in één van de musicalklassen bij Artiance. Aan het eind van het cursusjaar geven de musicalklassen 1 (6-9 jaar) een spetterende presentatie in onze theaterzaal. De musicalklassen 2 (9-12 jaar) maken een gezamenlijk musicalconcert met veel zang en echte videoclips. Veel filmpjes worden gemaakt tijdens het musicalweekend in Schoorl, de klassen gaan namelijk samen op musicalklamp.

Kijk op de website voor meer informatie www.artiance.nl

Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar