ALKMAAR - Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-je-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: ‘Turks Fruit’. De autobiografische roman van Jan Wolkers heeft na bijna vijftig jaar nog niets aan universele kracht en ontroering ingeboet. De toneelbewerking toert door het land en op 10 april komt Turks Fruit naar TAQA Theater De Vest.

Ongekuisde en ontroerende hommage
De toneelbewerking van ‘Turks Fruit’ is een rauwe, sensuele en ontroerende hommage aan het ultieme liefdesverhaal van een van Nederlands bekendste schrijvers. Het verhaal gaat over een heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Ondanks allerlei tegenwerkingen beleven ze samen een fantastische, romantische zomer. Hun ongekend passionele relatie krijgt echter een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt. De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, sensuele én ontroerende hommage aan dit liefdesverhaal zonder weerga. De hoofdrollen zijn voor Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Turks Fruit’ is op woensdag 10 april in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 28,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl en via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).