ALKMAAR - Zondag 28 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de afdeling evenementen van AZ Alkmaar de feestelijke jubileumeditie Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS Stadion.

Thuiswedstrijd
De 5e editie is een thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche. Zo’n veertig regionale ondernemers verzamelen zich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis is voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Wat vijf jaar geleden begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar.

Things to do
“Wij bieden de bezoekers inspiratie en winkelgemak met zoveel mooie trouwleveranciers onder één dak. Daarnaast is de modeshow een grote publiekstrekker. Bezoekers kunnen letterlijk hun ‘Things to do’ lijst afvinken bij een bezoek aan Trouwbeurs Alkmaar. Tijdens de bruidsshow laten wij een mix van tradities en de nieuwste trends zien. Voor de creatieveling is er een workshop om aan deel te nemen, de kids kunnen zich vermaken bij de weddingnanny en voor de voetbalfans is er een rondleiding in het stadion. Kortom er is voor iedereen wat te beleven. ”, aldus eigenaresse en eventmanager Thessa Dudink-Latupeirissa.

Drie Dubbel Feest
Voor de organisatie is het dubbel feest, want naast de jubileumeditie van Trouwbeurs Alkmaar, bestaat het organisatiebureau van Thessa Dudink-Latupeirissa tien jaar. Als kers op de taart wint haar onderneming de Love Awards Publieksprijs in de categorie Weddingplanner Noord-Holland.
Op 1 februari mag Thessa samen met haar team eventmanagers de prijs uit handen van presentatrice Kim Kötter in ontvangst nemen tijdens de landelijke Awarduitreiking in Utrecht.