ALKMAAR - Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel? 'Cocktails' met o.a. Vincent Croiset en Tijn Docter in de hoofdrol, vertelt het verhaal van vijf vrienden, bij de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef worden gesteld. De spannende tragikomedie is op vrijdag 17 april in TAQA Theater De Vest te zien. Na afloop van de voorstelling shaken de acteurs uit de voorstelling alcoholvrije cocktails in de foyer!


Het verhaal
Vijf vrienden op een heerlijke avond aan het strand. Voeten in het zand, lekker muziekje op de achtergrond, mojito en margarita in de hand. Weldra krijgen ze door een dramatische gebeurtenis een andere cocktail geserveerd. Eentje die bestaat uit een gevaarlijke mix van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen, waardoor hun relatie ernstig op de proef wordt gesteld. Hun op het oog geslaagde levens komen ineens in een ander licht te staan. Een voorstelling over veerkracht, begrip, kwetsbaarheid en elkaar steunen.

Meer informatie en toegangskaarten
'Cocktails' is op vrijdag 17 april om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 27,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel. 072-548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 - 16.00 uur)