ALKMAAR - Scherpe grappen, een intiem kamerconcert en fantastische singer-songwriters: Zomer op het Plein heeft het allemaal voor je in petto in het weekend van 8 t/m 10 juli. Comedytalent Lisa Ostermann is te zien met haar comedyprogramma ‘Met z’n allen’, zanger en Ashton Brother Joost Spijkers brengt prachtige chansons tijdens een intiem kamerconcert en Joe Buck en ‘old skool’ Tim Knol brengen prachtige eigen nummers ten gehore. Alle optredens zijn gratis toegankelijk.

Comedytalent 2021
Cabaretière en zangeres Lisa Ostermann won alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd daarmee hét comedytalent van 2021. Haar cabaretprogramma ‘Met z’n allen’ staat op vrijdag 8 juli op het Plein. Scherpe grappen, muzikale intermezzo’s én een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Chansons in intieme setting
Winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs, Joost Spijkers, brengt op zaterdagavond 9 juli vanaf 20.30 uur zijn gloednieuwe theaterprogramma ‘Au Plat Pays’. Een intiem kamerconcert, waarin hij het leven bezingt met prachtige chansons in de traditie van Aznavour, Brel en Shaffy. Een melancholisch programma met repertoire van eigen hand.

Singer-songwriters
De 25-jarige singer-songwriter Joe Buck schrijft pure liedjes, dicht bij het hart, met muziek vol eerlijkheid en emoties. Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Daar hoort een plaat over verandering bij: ‘Lightyears better’. Old skool Knol en Joe Buck zijn zondag 10 juli vanaf 14.30 uur op het Canadaplein te beluisteren.


Meer informatie
Zomer op het Plein is van 24 juni t/m 5 augustus geprogrammeerd op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Kijk voor het volledige programma en alle acts op www.zomerophetplein.nl. Zomer op het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest, Gemeente Alkmaar en Grand Café Klunder.