ALKMAAR - Na twaalf jaar is het Pulitzer Prize winnende Augustus: Oklahoma weer te zien in de Nederlandse theaters. Het grappige, herkenbare en aangrijpend toneelstuk over hoe moeilijk het is om familie te hebben en om familie te zijn is op vrijdag 4 en zaterdag 5 april in TAQA Theater De Vest te zien. De topcast bestaat uit maar liefst twaalf acteurs, onder wie Ariane Schluter, Porgy Franssen en Anneke Blok.

Familie kies je niet, die krijg je

Augustus: Oklahoma vertelt het tragikomische verhaal van de familie Weston die verscheurd wordt door diepe geheimen en onvervulde verlangens. De drie gebroken generaties gaan meedogenloos en nietsontziend de confrontatie met elkaar aan waarbij de waarheid onvermijdelijk boven tafel komt. De onvergetelijke personages, vlijmscherpe humor en livemuziek maken dit toneelstuk van het hoogste niveau boeiend tot de laatste seconde. De regie is in handen van Michel Sluysmans.

Meer informatie

Augustus: Oklahoma van Toneelgroep Maastricht & Theateralliantie is op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 39,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99.