ALKMAAR - Van 28 t/m 30 januari 2022 ademt heel Nederland theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ook TAQA Theater De Vest valt genoeg te beleven! De voorstellingen die je voor slechts € 10 kunt bezoeken in dit weekend zijn bekend: op het podium staan Paul Haenen, de band van de Top 2000 live en het dansgezelschap van Alida Dors. Op zaterdag 29 januari viert TAQA Theater De Vest open huis en worden o.a. rondleidingen georganiseerd.

Cabaret, muziek en dans voor slechts € 10
Reserveer nu de beste plaatsen voor een mooie, grappige of indrukwekkende voorstelling! Beleef bijvoorbeeld indrukwekkende dans van Theater Rotterdam/ Alida Dors op vrijdagavond 28 januari. In het indrukwekkende ‘Riot’ met dans, spoken word, film en livemuziek dansen negen dansers het verhaal over de stem van de eenling in de massa. In ‘Top 2000 Live’ komen meer dan 50 rock-, pop- en soul hits voorbij. Bereid je voor op een heerlijk avondje in een prachtig decor met vele zangers, zangeressen en muzikanten! Cabaretier Paul Haenen brengt op zondag 30 januari een optimistische voorstelling. Natuurlijk komen Margreet Dolman en dominee Gremdaat voorbij. Een vrolijke middag vol lichtpuntjes!

Theater versterkt, verrijkt en verbindt
Met het Nationaal Theaterweekend viert heel Nederland theater! Op meer dan 200 locaties in Nederland staan de deuren van de theaters wagenwijd open om iedereen op een laagdrempelige manier met het theater kennis te laten maken. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.

Meer informatie en toegangskaarten Toegangskaarten voor alle voorstellingen tijdens het Theaterweekend kosten € 10 (excl drankje) en zijn vanaf nu te reserveren via www.taqatheaterdevest.nl.