ALKMAAR - Bij Artiance in Alkmaar is op 24 en 25 april 2017 een bijzondere theatervoorstelling te zien over de problematiek van eetverslavingen.

HET MONSTER vertelt het verhaal van Anna die vecht tegen en met eten. Een voorstelling over eetverslavingen waarin Anna je meeneemt in haar gevecht en de sterke wil van haar gedachtes.

Deze voorstelling is gemaakt door de uit Alkmaar afkomstige Ashley Boermans. Zij studeert dit jaar als docerend theatermaker af aan de Academie voor Theater Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Met haar afstudeervoorstelling belicht zij op een bijzondere manier de problematiek van de eetverslavingen. De eetstoornis zit namelijk niet in je lichaam maar in je hoofd. Deze stem in je hoofd wordt ook wel het monster genoemd.

Een voorstelling met Rachelle van Westerop, Jasper van Aarts, Ria de Ridder, Mila van Erp en Romy Valter. Concept en regie: Ashley Boermans. Teksten: Monique Rosier, Matin van Veldhuizen en Ashley Boermans. Data en tijden: 24 april om 20:00 uur, 25 april om 16:00 uur en 20:00 uur. Kaarten ad € 7,- zijn verkrijgbaar via www.artiance.nl.