ALKMAAR - Na de succesvolle tournee waarin Petra Berger een ode bracht aan Barbara Streisand, komt de zangeres nu met ‘PASSIONE ITALIANA’, een avondvullende voorstelling met een unieke mix van befaamde Italiaanse aria’s, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Op zaterdag 23 februari komt Petra Berger naar TAQA Theater De Vest.

Liveband met Italiaanse musici
‘De Italiaanse taal heeft zoveel mooie klanken, klinkers en zeggingskracht’, aldus Petra. ‘En het heeft, maar dat zit in de hele Italiaanse cultuur, een hart en een ziel. Ik voel me enorm verbonden met die hartstochtelijke expressie.
Tijdens de voorstelling wordt Petra begeleid door een liveband, waarin veelzijdige Italiaanse musici zitten, onder wie de getalenteerde zanger en pianist Alessandro Neri.

Over Petra Berger
Petra Berger is een unieke zangeres die vele genres beheerst. Met drie octaven tot haar beschikking zingt zij net zo makkelijk klassiek repertoire als popmuziek. In 1987 leert het Nederlandse publiek haar kennen wanneer ze met haar zus het zangduo Chess vormt. Maar ook de musicalwereld trekt haar aan. Na rollen in Sweeney Todd, The Beauty and the Beast en The Sound of Music start ze in 2001 haar solocarrière. Haar eerste album wordt direct platina en ook in het buitenland blijft ze niet onopgemerkt. Sinds 2003 toert ze ieder jaar in de Nederlandse theaters. ‘

Meer informatie en toegangskaarten
De voorstelling ‘PASSIONE ITALIANA’ van Petra Berger is op zaterdag 23 februari om 20.15 uur in TAQA Theaer De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 24 en kunnen worden gereserveerd via de kassa, tel 072- 548 99 99 of via www.taqatheaterdevest.nl .