ALKMAAR - Op woensdag 19 januari laten artiesten uit verschillende genres in maar liefst 40 theaters hun stem horen tijdens ‘Kapsalon Theater’. Ook TAQA Theater De Vest opent haar deuren voor deze ludieke landelijke actie, die in het leven is geroepen door Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge. Vanaf 14.00 uur ben je welkom in de Grote Zaal waar nagels op het toneel worden voorzien van een kleurrijk lakje. Tijdens het wachten word je getrakteerd op fantastische optredens door Luuk Ransijn (cabaret), Mart Hillen (gitaarvirtuoos) en Lonneke Dort (cabaret).


Ludiek protest met urgentie
Cabaretiers Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries zijn er gewoonweg klaar mee dat de culturele sector steeds op de laatste plaats komt wanneer het gaat om coronamaatregelen. Geen schreeuwerige spandoeken en luidruchtige demonstraties, maar creativiteit zoals altijd. Aan de actie ‘Kapsalon Theater’ doen maar liefst 40 theaters uit het hele land mee. Klanten genieten zo, naast een welverdiende knipbeurt of beautybehandeling, van al het moois wat het theater te bieden heeft.

Hoe werkt het?
Reserveer een gratis ticket via www.taqatheaterdevest.nl. De nagelstudio is vanaf 14.00 uur slechts een uur geopend, dus houd er rekening mee dat je misschien niet aan de beurt komt. Maar niet getreurd: in de wachtrij geniet je net zo veel van de bijzondere optredens! Toegang is uitsluitend mogelijk op vertoon van een QR-code met ID-bewijs. De zaal wordt gevuld op basis van de anderhalve meter maatregel en het dragen van een mondkapje is verplicht. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel een gratis kaartje.